Klienter berättar

behandlingar

“Jag fick en whiplashskada i nacken efter en fallolycka för 19 år sedan. Under dessa år har jag sökt många olika behandlingar som dessvärre endast har hjälp för stunden. Jag har levt med väldig smärta i nacken och domningar ut i armarna. Det var i stort sätt omöjligt att bära något eller lyfta armarna över huvudet. Att äta starka smärtlindrande mediciner var en del av min vardag. När jag kom till Britt första gången var jag jättedålig men efter behandlingen kändes det annorlunda med en gång. Nu är jag smärtfri i nacken och har inga domningar. Jag har också blivit bättre på andra ställen där jag har haft ont och varit stel. Jag kan nu greja i trädgården så mycket som jag vill.

Britts behandlingar gör inte ont. Man blir lite extra trött efteråt men inte ont. Rekommenderar varmt. Hade nästan givit upp att bli smärtfri.”

Eva-Carin, 56 år, Åskloster

“Jag hade panikångest och kände tryck över bröstet efter en hjärtsäcksinflammation. Redan efter första behandlingen hos Britt mådde jag bättre och efter 6 behandlingar kändes det faktiskt bra. Numera är det väldigt sällan jag får tillbaka känslan av tryck i bröstet och panikångesten är i stort sett borta.
Jag besvärades också av en muskelknuta i ländryggen efter ett lyft för två år sedan, och har genomgått flera olika alternativa behandlingar utan att det blev bättre. Men efter KS-behandlingarna avtog besvären. Muskelknutan blev allt mindre och nu känns den nästan inte.”
Hugo, 21 år, kock, Göteborg

“När jag ramlade av min häst hamnade jag rakt på rumpan. Jag kunde inte gå och blev hämtad av ambulans. På sjukhuset hittade de inget, så jag skickades hem med värktabletter. Men efter detta kunde jag inte hålla upp huvudet och det kändes som att det bubblade i hjärnan. Jag upplevde diffusa spänningar i huvudet som påverkade ögonen och hade en trötthetskänsla i nacke och axlar. Jag kunde inte ens läsa tidningen. Först var jag väldigt skeptisk till KS, men efter en behandling hos Britt glömde jag helt bort att sätta på mig stödkragen när jag skulle köra hem. Nu har jag varit bra i ett och ett halvt år och jobbar för fullt på gården igen.”
Maria, 56 år, lantbrukare, Degeberga

“När Britt håller händerna om mina vrister känns det som vågor som går upp genom benen och vidare i kroppen, och jag upplever att jag laddas med positiv energi. Jag finner ett enormt lugn och det känns som ett tillstånd mitt emellan vaken och sovande. Tidigare hade jag kronisk nästäppa och hosta, men nu är detta mycket bättre. Jag har också haft nackproblem och huvudvärk. Har gått till en massör och det har hjälpt tillfälligt, Men efter behandlingarna hos Britt har nackproblemen nästan försvunnit – låsningarna släpper och fingrarna domnar inte längre. Dessutom har jag varit besvärad av restless legs och det har försvunnit helt.
Jag har aldrig mått så bra som nu och önskar verkligen andra att få känna det samma. Jag kan varmt rekommendera KS behandling.”
Anna-Karin, 56 år, undersköterska, Kode

“Efter behandlingen med kraniosakral terapi försvann besvären i min onda korsrygg. Jag hade också haft problem med en krypande känsla i vaderna när jag skulle sova. Även detta försvann efter ett par behandlingar.”
Peter, 59 år, civilingenjör, Göteborg

“Efter en meniskoperation hade jag smärtproblem och kunde inte gå särskilt långt utan att ta värktabletter. Det kändes nästan som att benet var avstängt och inte läkte. Jag hade också problem med mitt bäcken sedan lång tid – säkert 15 år tillbaka. Efter att ha fått behandlingar av Britt är mitt knä i stort sett helt bra. Hon har också behandlat mitt bäcken och jag belastar det nu mer liksidigt. Smärtan avtog successivt och efter ett antal behandlingar försvann den helt. Numera går jag obehindrat, rider och behöver inte ta värktabletter.“
Birgitta, 53 år, sjuksköterska, Ucklum

“Jag har sedan många år haft en kraftig smärtproblematik i höfter och ländrygg i perioder. Med Kraniosakral terapi i kombination med Britts kunskap och ödmjukhet har jag nu ett bäcken som går i rätt riktning. Jag har fått hjälp att lära mig stå och gå på nytt. Vem trodde det vid 50 års ålder?
Jag känner en enorm tacksamhet för alla de känslor jag fått tillgång till via Kraniosakral terapi, vilka påverkat mig på ett fysiskt, mentalt och andligt plan.
En häftig behandlingsform med obegränsade möjligheter. Tack!“
Anna, 50 år, sjuksköterska, Göteborg

“Jag fick en stroke för 8 år sedan, efter det var jag trött och hade svårt att koncentrera mig när jag läste faktatexter. Det kändes som om jag hade en hjälm som omslöt huvudet och för att hantera detta åt jag dagligen Treo. Jag kom i kontakt med Britt och vi kom överens om att prova på KS-behandlingen och jag tänkte att jag får ge det en chans.
När Britt behandlade mig första gången och höll i mina fötter kände jag att det rörde sig i pannan och under ögat. Andra gången höll Britt i mitt huvud och under behandlingen började det värka i vänster arm. Denna värk var ingen bestående värk men det var på samma plats där jag tidigare haft värk. Tredje gången håller Britt i mitt huvud och jag känner åter samma smärta i vänster arm men smärtan gick åter över för att sedan inte ha kommit tillbaka och Britt känner att ”knuten” är upplöst.
Idag upplever jag inte den känslan av att jag har en hjälm på huvudet, jag äter inga värktabletter och jag känner mig piggare efter behandlingarna. Jag har också lättare att koncentrera mig.“
Erik, 53 år, fondförvaltare, Göteborg